woensdag 22 juni 2011

Cyell - bad, beach-, en nachtmode


Cyell - bad, beach-, en nachtmode heeft een zeer uitgesproken en herkenbaar eigen stijl uit Holland! Cyell is jong, sportief en sexy met een knipoog is zeker van toepassing op de beachweare en badmode dat door de geweldige kleur en printcombinaties, soms versiert met leuke kralen een herkenbaar voor Cyell, lust voor het oog is.

De badkleding is verkrijgbaar van A tot F cup in de maten 36 t/m 46. Verschillende bikini tops w.o. halter, bandeau, beugel en tankini's met diverse soorten slips en shorts erbij, maken dit merk zeer geschikt voor jonge dames en vrouwen die niet voor saai kiezen! De beachwear is tijdloos en matching bij de diverse prints in jurken, pareo's en rokjes
 
De nachtmode is vooral populair vanwege de prachtige stoffen die worden gebruik en mooie modellen die als gegoten zitten.Hemdjes gecombineerd met bijpassende shorts laten u zacht en comfortabel slapen, en bijpassend zijn er natuurlijk diverse pakken en kamerjassen te verkrijgen in verschillende diktes voor elk gewenst moment.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten