maandag 21 maart 2011

Mei met Mey bodywear bij Secrets Bodyfashion!

Van het Duitse merk MEY bodywear kunnen we wel zeggen dat we een zeer ruim assortiment hebben. We leveren MEY bodywear voor zowel de dames als de heren. Om met de dames te beginnen; we hebben de basis modellen in de“light” (viscose, katoen, elastan) en in de “emotion” (viscose, polyamide, elastan) stoffen die beide zeer aangenaam op de huid aanvoelen.

Ook is er een serie, de illusion, die speciaal gemaakt is om onzichtbaar onder de kleding te dragen. De beha’s van MEY, verkrijgbaar van cup A t/m D zijn altijd glad over de cup, met een leuke print of het rugpand met wat kant bewerkt zodat er toch een zeer fraai beeld ontstaat. Bijpassende broekjes in diverse modellen maken het geheel compleet. MEY heeft een natuurlijke pasvorm, ook als u de push-up beha aan heeft, en is zeer comfortabel.

De behahemdjes en bodydresses zijn zeer geschikt om onder wat strakkere kleding te dragen zonder dat er randjes te zien zijn. Een mooi hemd met shortje maakt al gauw een leuk slaapsetje en anders zijn er nog altijd de katoen-satijn geweven nachthemden en pyama’s.

Voor de heren hebben we prachtige shorts en slips, hemden, shirts en pyjama’s in mooie kleuren met een hele zachte pasvorm. Elk seizoen zullen er meerdere series in diverse kleuren en dessins binnen komen. Er is een speciale stof ontwikkeld die op basis van katoen met een micro-coolmax zorgt voor een optimale vochtafvoer. Er zijn diverse modellen in de kleuren zwart en wit te verkrijgen in deze zeer populaire Dry Cotton. Voor de heren is er ook nachtmode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten