dinsdag 22 maart 2011

Bejubelde badpakken van Miracle Suit

De badpakken van Miracle Suit zijn bejubeld door Oprah Winfrey. Miracle Suit heeft prachtige badpakken in shape-wear! Een absolute topper in de badkleding branche waar u versteld van zal staan. De badpakken zijn verkrijgbaar van maat 38 t/m 54. Sommige van de modellen zijn bij de buste op een zeer mooie manier uitgelegd zodat deze ook geschikt zijn voor de volle cup, dat geld ook voor de tankini’s.

Er wordt in deze prachtige corrigerende badpakken gebruik gemaakt van 30% extra lycra wat uniek genoemd mag worden. Door de stof op een ingenieuze manier te snijden ontstaat er een prachtige vrouwelijke pasvorm in iedere maat. Als u het badpak aantrekt zult u zich veilig en mooi voelen, gecombineerd met een bijpassende jurk of pareo maakt u het plaatje compleet. Er zijn het hele jaar door in alle maten basis modellen in basis kleuren te verkrijgen en in de seizoenen royale vrolijke prints in de mooiste kleuren met een knipoog naar de jaren ’50.

De shape-wear (corrigerend en gladmakend) van Miracle Suit heeft dezelfde eigenschappen als de stof van de badpakken en is in 3 verschillende corrigerende niveaus te verkrijgen. De modellen bestaan o.a. uit een hoge corrigerende taillestring, diverse hemdjes, broekjes met en zonder lange pijp, jurkjes en broekjes die de billen liften. Verkrijgbaar in de kleuren huid en zwart maakt dit product zich onmisbaar in uw kast!

Miracle Suit verkrijgbaar bij Secrets Bodyfashion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten