donderdag 24 maart 2011

Freya bikini’s, jong en speels!




Freya staat voor jong, speels, kleurijk en sexy lingerie met een knipoog speciaal voor de volle cupmaten die beginnen van D t/m H. Het bijzondere van dit engelse merk is dat de rugmaat 65 geen uitzondering is en een zeer stevige pasvorm heeft.

De dubbele cupmaten zoals DD of FF zorgen dat er voor iedere borst een perfect zittende beha te verkrijgen is. In de cups wordt weinig tot geen elastan gebruikt zodat de pasvorm ook na langere tijd zeer goed blijft. In het rugpand komt dit natuurlijk wel voor. Dit maakt dat de beha stevig en comfortabel te dragen is.

De Freya bikini’s hebben dezelfde eigenschappen en cupmaten en zijn ook in de confectie maten XS t/m XL te verkrijgen zodat je je eigen maat bikini kunt samenstellen. Ook daar zult u zien dat sportief en stevig hand in hand gaan. Leuke en gekke modische prints zijn het hele jaar door te verkrijgen! Bijpassende rokjes, shirts, hemdjes en pareo’s maken het beeld kompleet zodat je je heerlijk tussen vrienden en vriendinnen kan bewegen aan het strand,meer of zwembad.

Freya verkrijgbaar bij Secrets Bodyfashion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten