dinsdag 29 maart 2011

Voel je jong met lingerie van Fantasie

Het Engelse merk Fantasie lingerie heeft een prominente plaats verovert in het assortiment van Secrets Bodyfashion. Fantasie lingerie is Verkrijgbaar van rugmaat 70 t/m 95 in de cups D t/m K. Deze ruime maatvoering heeft als goed gevolg dat er veel mensen zijn die bij ons dit merk met heel veel plezier dragen.

De beha’s zijn van mooi rijk borduurde stoffen, subtiele prints en kleuren, en hebben in de cup een extra verstevigd zijpand, zodat de buste een prachtige vorm krijgt wat optisch heel wat voor uw figuur kan betekenen in positieve zin! De voorgevormde modellen zijn enig in hun soort met deze speciale pasvorm; de buste wordt iets omhoog gebracht, zonder extra kussentjes(!) en naar de binnenkant geduwd. Er ontstaat daarbij een prachtig decolleté. De prijzen van deze beha’s zijn vriendelijk te noemen vergeleken met concurrerende merken.

Badpakken, bikini’s en tankini’s zijn ook ruimschoots aanwezig het hele jaar door. Luxe uitstraling, exotische kleuren en royale prints geven het geheel een rijkelijk tintje. Er zijn diverse modellen broekjes te verkrijgen, maar de topper is toch de zogenaamde “vouwslip”.

Deze kunt u naar hartenlust hoger of lager vouwen zodat er voor iedere vrouw op elk gewenst moment het juiste broekje gecreëerd kan worden; wat hoger tijdens het flaneren en lager als u lekker ligt te zonnen. Bij de badpakken zit er voldoende ruimte in de stof zodat ook de iets langere vrouw kan slagen voor een badpak met diepere cupmaten.

Voel je jong met lingerie van Fantasie bij Secrets Bodyfashion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten